IMG_3948.jpg

Niskassa suloinen nappi ja kaksinkertaisella langalla virkattu ketjusilmukka 6 s lenkki kiinnityksenä. Kuvattu roikkumassa vaaleansinisessä lasten henkarissa kaapin ovea vasten.

IMG_3939.jpg

Helman kiertyminen ehkäisty neulomalla sileissä oikeissa silmukoissa, joita 20, kaksoishelmineuletta yhteensä neljä kerrosta ja päätelty silmukat oikea nurin ja nurja oikein. Oikeiden silmukoiden väleissä lopussa viisi silmukkaa nurjaa tekemässä vähän rauhallisia laskoksia. Ohjeen mukaan olisi tullut reikäkerroksia eli pitsineuletta, mutta minusta tämä on mukavampi vaihtoehto.

IMG_3941.jpg

Tässä näkyy hiha-aukot ja kaaroke. Alussa on vain yksi nurja silmukka ja leveä oikeiden silmukoiden raita. Lisäisin aluksi rauhallisesti oikeita silmukoita ja sitten nurjia. Tätä työtapaa olen ennenkin käyttänyt ja toimivaksi todennut.

IMG_3945.jpg

Hupsista vaan, kuva keikahti kumoon! Montako mekkoa näet? 

IMG_3938.jpg

Oikein, kaksi mekkoa! Lankaa kului yhteensä 530g. Lankana bambu blend suloisen pehmeä ja ihana. Pyöröpuikot nro 3 mustat hiilikuitu- ja kultaiset pitsipuikot.

Soviteltiin ja todettiin pituuden riittävän nilkkoihin asti ja muutenkin on kasvun varaa, jäävät siis vielä vuodeksi odottamaan kaksosten kasvamista. Tätä rupesin itse epäilemäänkin, vasta ihan loppusuorallla, viimeistellessäni. Hassua, sillä avukseni oli piirretty kumpikin tyttö leivinpaperille "kaavaksi". Toisaalta, mikä tässä yllättää? Ainahan minä neulon kasvunvaraa lasten neuleisiin!

Nyt puikoille pieniä neuleita! Mitä sinulla on työn alla?