IMG_6802.jpg

Viime vuonna ostin Käsityömessuilta kotimaisia sukkalankoja laatikollisen. Olen säilyttänyt niitä laatikossaan, mutta nyt halusin ottaa ne käyttöön. Mukana oli yksi vyyhti harmaata ja pikkuvyyhtejä erilaisia punaisia. Valitsin siniseen taittuvan kylmän fuksian ja neuloin siitä kirjoneulekuvion. Näistä tuli ihanan lämpimät sukat, joululahjaksi itselleni.

IMG_6803.jpg

Halusin kertoa Vauvakassiyhdistys Vaaka ry:stä jonka paikalliseen projektin lahjoitin neulomiani lasten sukkia. Onneksi niitä neuloi moni muukin, saimme ilon lahjoittaa pari pahvilaatikkoa sukkia ja yhden ison kassillisen tumppuja jaettavaksi lapsiperheille. Kurkkaa nimen alle ja pääset lukemaan tietoja toiminnastamme!

Nyt on jouluneuleet puikoilla, jos jotakin saisi valmiiksi olemassa olevista langoista. Kannoin tänään työstä tyhjän pahvilaatikon johon voi nätisti pakata tavaroita sohvapöydältä ja sen alta. Jouluaattona meillä on sohvapöytä tyhjä, joulupäivänä siihen tulee ensimmäinen neule... Onneksi vielä on aikaa raivata kotia! Päätin raaskia laittaa jätepaperinkeräykseen vanhoja lehtiä, kun kirjastoon ei voi nyt viedä mitään kierrätettäväksi eli vapaasti otettavaksi.

Mitä Sinä teet vanhoille käsityölehdille?