Kesä on ihanimillaan, puutarhat kukkivat ja tuoksuvat. Tämä ihana pioni nähtiin vierailtaessa saunomassa sukulaisten lúona.
Tiedätkös minkä juurella KalleNalle seisoo?
 Soinin kirkolla on harvinaisuus: Vaivaisakka. Joka köyhää armahtaa, hän lainaa Herralle. Tästä kirkosta on meillä  kauniita muistoja.

Näin kutsuvasti on ovi auki Finlaysonin kirkkoon, Lasten katetraaliin. Toisella ovella on näin kiva vastaanotto:
Kaksi lammasta. Sisällä on erityisesti huomioitu lapset. Täällä on kirkkosalin takaosassa iso alttari, jossa lapset saavat vapaasti leikkiä.Emme kuitenkaan jääneet leikkimään, sillä alkamassa oli häät! Häävieraat istuivat jo penkeissä ja hiljaista musiikkia soitetiin. Hiivimme hiljaa pois... tai kuinka siinä sitten kävikään...
KalleNalle otti pienet keinunnat, kun näin mukavan pehmeä lammas löytyi!

Lähellä on myös Tallipiha ja sinnekin poikkesimme. Karusellikin oli, lapsille.

Seuraava matkamme suuntautui Vuokattiin ja tietysti KalleNalle halusi olla lasten kanssa. Tässä hän suorittaa mustikkametsässä tärkeää tehtävää, valvoo Pikkuisen Tytön päiväunia. Samalla on hyvä tähyillä, mistä löytyisi kypsiä marjoja poimittavaksi. Pikkuinen Tyttö tykkää mustikoista!


Tässä  Pikkuisen Tytön tärkeät tavarat: kaksi Ankkaa ja hiusharja, jolla hennot suortuvat saadaan oikaistua.
 Hyvin tärkeä asia tällä lomalla on myös: GOLF!
Par 3 tuli kierrettyä porukalla, ilmainen ja hauska paikka treenata, tuumi KalleNalle.

Näin komea hyönteinen vieraili pensaassa mökin pihalla. Pikkuinen Tyttö ihaili sitä yhdessä KalleNallen kanssa.Tässä Sappeen päärakennus, ravintola.

Kotimatkalla ajettiin Nurmeksen ja Bomban talon kautta. Pihassa katsottiin tätä runonlaulajien emon patsasta.
 Siinä patsastellessamme tuli juttusille kanssamme aitoon karjalaiseen tapaan ystävällinen Ulla-rouva. Vietimme yhdessä vilkkaan puolituntisen, oli mukava tutustua. Hyvää kesän jatkoa!
Tämä kaunis ikoni löytyi yläkerrasta.

Kotiin tultuamme päätimme käydä Sappeessa, kesäteatterissa: Spede Pasasen Noin 7 Veljestä.  Täällä KalleNalle piti kädestä pientä tyttöä, joka jännitti kovasti. Yhdessä on mukava jännittää ja viihtyä!


KalleNalle ilahtui nähdessään tämän vuosimallia 1962 NSU:n ja pääsi siihen istumaan.  Täältä hän vilkuttaa Mallalle, pian tavataan!

Kuka siinä kurkistaa? KalleNalle valvoi henkilökohtaisesti, kun hänelle ommeltiin matkaviitta. No, Emäntä neuloo paremmin kuin ompelee, mutta viitta on tietysti SININEN! Mukaan tulee pikkuinen hakaneula ja varanauha, jos alkuperäinen putoaa. Tämä KalleNalle kun on aikas vilkasliikkeinen kaveri.

Yhdet sukat sain neulottua ja kuvasin ne niittykukkien kanssa. Luonto pukeutuu ihaniin väreihin, miksi emme mekin tekisi niin?

Kävimme myös Hatanpään Arboretumissa. Kahvilassa on tämä kaunis sohva ja taidenäyttely.


KalleNalle on kahden vaiheilla, onko hän JAZZ?
 
Vai onko hän SUPER HERO?

No, ei hätää! KalleNalle on pieni nalle ja nämä ovat ihania ruusuja!

Meillä on ollut erityisen ihana kesä ja loma tämän KalleNallen kanssa. Lämmin kiitos Mallalle, että hän lähetti nallensa meille kylään!