IMG_5770.jpg

Possu Munkki haastoi tutustumaan itselle uuteen paikkakuntaan ja raportoimaan kuvin. Työkaveri mainitsi, että haaveilee retkestä  Nuutajärvelle. Muuta inspiraatiota antoi podcastaaja Hetkiä Heimolasta Seija P , joka kertoi lankaa löytyvän...Päkäpäästä, Nuutajärveltä.

IMG_5772.jpg

IMG_5771.jpg

Ihana paikka, kauniissa maalaismaisemassa, ehdottomasti kesäretken arvoinen! Siellä on myös Sylvi-kahvila, jossa herkullista ruokaa. Katso Facebookista ruokalista ja tilaa etukäteen jos olet allerginen tai seurassa on lapsia joille haluat miedosti maustettua ruokaa. Lupasivat kyllä järjestää asian ja nopeimmin jos ilmoitat etukäteen. Ruoka suli suussa, niin herkullista.  Kävin ihan erikseen kiittämässä palauttaessani astioita.

IMG_5775.jpg

Ajettiin sitten kotiin Urjalan kautta. Nähtiin ulkoa kookas, kaunis Urjalan kirkko. Toimii tiekirkkona, mutta ei ollut lauantaina auki. Ovessa tämä kerrottiin hyvin kauniisti, siunaten matkaajaa. Kiitos siitä!

IMG_5773.jpg

IMG_5777.jpg

Hautausmaalla viivähdimme hetken. Maanviljelijä kuokan kanssa. Mahtisuvun hauta on komea, vaakunoineen. Hautausmaat ovat kauniita ja hyviä paikkoja hiukan jaloitella ja tutustua paikkakunnan historiaan.