009-normal.jpg

Elokuun haaste, jossa edellisessä postauksessa kirjoitin, sai minut tekemään toisenkin neulegraffitin. Varsinaisesta "jämälangasta" katkeilevasta, tuntemattoman neuleesta purkamasta kerästä neuloin kuvan tilkun. Kukat olin virkannut heinäkuussa, värihaasteeseen, nyt käytin ne tähän. 

Haastehan tuli blogeista Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä.   

Tänään aamupäivällä, kirkkaassa auringon paisteessa ja valvontakameroiden 2 kpl! alla kiinnitimme nämä molemmat.  Minua jännitti, oikeastaan pelotti, huimasi ja kädet tärisivät, kun ompelin näitä paikalleen. Oikeastaan Isäntä joutui auttamaan, jotta saimme ne tukevasti kiinni. Hänelle oli erityisen tärkeää, että nämä pysyvät tolpissa paikallaan, eivätkä laskeudu alas. Itse asiassa, hän vei meidät ihan uudelle sillalle, tai mikä hurja ( huimaa vieläkin, korkean paikan kammo!) terassi kosken partaalla, kansallismaisemassa se onkaan. Todella romattista!

010-normal.jpg

Ensin kiinnitettiin Lemmenlukko. Huomaatteko tyhjän kosken pohjan, joka huimasi minua? Graffitti on kiinnitetty niin, että kuvion näkee. Isäntä auttoi asennuksessa.

014-normal.jpg

Toinen, kukkaputous kiinnitettiin samaan kaiteeseen, hiukan kauemmaksi. Hyvä, ettei neule kädestä pudonnut, niin huimasi. Onneksi Isäntä ompeli nuo mustat, paikallaan pitävät ompeleet. Jos et usko, katso vavontakameran kuvat...hih, hih...

Luulin olevani ainut näissä puuhissa, mutta katso, miten ihana graffitti löytyi toisaalta:

016-normal.jpg

Leikkipuiston luisuun on laitettu ihana turkistupsupipo tolppaan! Onneksi vielä on lämmintä, ei tarvinnut poimia päähinettä. Seuraava neulegraffitti voisikin olla käyttöasuste otettavaksi käyttöön lahjana tuntemattomalle?