007.jpg

Jos ei päivä paista, niin ELÄMÄ ainakin hymyilee! kirjoittaa SNY41. Hänellä on kuraiset maisemat ympärillään ja niin on meilläkin, mutta elämä todellakin hymyilee. 

008.jpg

Näin runsaan ja ihanan paketin hän oli postittanut meille. Rusina-mantelit otettiin evääksi Käsityömessuille Isännän kanssa. Mainio eväs! Hän oli hankkinut myös söpöt piparimuotit ja virkannut, ah, IHANAT lasin/mukin aluset:

006.jpg

Arvostamme näin kaunista käsityötä, tasaista neulekäsialaa, todellisen taitajan kädenjälkeä! Näitä käytämme teemukin alla päivittäin. 

Sopiiko meidän antaa nämä suloiset muotit lahjaksi Pienelle Palomiehelle ja Sisarelleen? Heidän Äitinsä on innokas askartelija, leipuri ja saattaisi olla mukava tehdä lasten kanssa jotakin. (Emäntä ei leivo pipareita, joulutorttuja kylläkin.) Olimme kyllä hyvin onnellisia näistä muoteista, mutta tuumimme ettei taida olla käyttöä, leivonnassa, meillä.

Tämä paketti on niin mieluinen ja lanka niin kaunista, pehmoista ja ihanaa, oikein mieliväriä, puolukan punaista. 

Paketti tuli torstaina ja hain illalla kun palasin Pikku ompelu-kurssilta. Samalla reissulla noudettiin myös tämä ihanuus: 

011.jpg

Niin ihanat "piparit" , taitavaa kädenjälkeä, myös tulitikkurasiassa! Mietin, että laitanko ulko-oveen somisteeksi, vai säästänkö joulukuuseen? Nämä ovat kuin me, isäntä ja emäntä. Tosin, minulla on lyhyt tukka, mutta tyttösenä oli pitkät palmikot. Isännällä on juurikin tuollaiset vilkkusilmät, hassuttelijalla! 

Paketissa kaksi kerää huikeaa Primavera-lankaa, jota tuumin myssyksi. Ihanat sormikaspuikot, laatua jota rakastan. Isännälle marmeladia ja tulitikkurasia, jolla hän sytyttelee meille kynttilöitä, taas niin ihanan tuoksuisia! Mukana myös laventelin tuoksuinen saippua, pääsee pian käyttöön, ruususaippua on vähissä. Kortissa viesti: Hän tuli töistä, sytytti kynttilän, kasteli kukat ja pelasti päivänsä. Totta, juuri näin. Lämmin kiitos SNY 64! 

012.jpg

009.jpg

Tältä me näytettiin, kun palattiin Käsityömessuilta, väsyneinä mutta tyytyväisinä. Oli erityisen arvokasta, että voitiin mennä sinne yhdessä! Isäntä suoritti Laaduntarkkailua avukseni. Ihailimme monia käsityöläisten tuotteita ja seurasimme myös muotinäytöstä, jossa erityisesti Saagadesing miellytti. Niin naisellisia ja kauniita vaatteita!

Mitä sitten hankittiin? Hys, hys! SNY-kierros jatkuu vielä ja joulukuun pakettiin löytyi kaunista täytettä. 

Tänään sitten huolsimme aamulla kotia siivoamalla, kävimme kaupassa ja emäntä osallistui Ravintola-päivään harrastuksen myötä, tiskaten.

Illalla olimme yhdessä työpaikkani kuntosalilla. Sydäntämme lämmitti, kun paikalle tuli isä kolmen tytön kanssa. Perheen äiti oli iltavuorossa työssä. Isä ohjasi tyttäriään laitteiden käytössä ja levitti lattialle neljä mattoa. Hän veti heille pientä kuntopiiriä. On erityisen kaunista, kun vanhemmat huolehtivat teini-ikäisistä lapsistaan ohjaten kivaan yhdessäoloon ja hyviin harrastuksiin!

Mukavaa viikonloppua ja kynttilän valoa teille kaikille!