IMG_3619.jpg

Keltainen kannusruoho, kuvattu kesäloman viimeisinä päivinä, kertoo kuinka aurinko paistaa aina lomalla. Oli suloinen loma, rentouduttiin ja sukuloitiin. Erityisesti saatiin paljon lapsivitamiineja, kun voitiin pelata sulkapalloa, uida, saunoa, pelata minigolfia, kysellä arvoituksia, pelata kivoja pelejä. 

Kaikkein hurjin kokemus oli, kun piti seistä suppilaudalla ja yrittää pysyä pystyssä. Isäntä piti lautaa matalassa rannassa ja minä keinuin sivuttain, polvet loukkua lyöden. Tarvitsen tasapainoharjoittelua. Mainittakoon, että Isäntä on maailman paras valmentaja ihan mihin vain!

IMG_3614.jpg

Musiikista piti huolta tämä vihreä veijari ja hyvin hän soittikin! Muutoinkin luonto tarjosi monta kivaa yllätystä, kun vain kuunteli ja katseli. 

IMG_3637.jpg

Lomalta palattaessa odotti näin ihana yllätys! Lämpimät onnittelut ja kiitokset lähettäjälle. Kortin inspiroimana olen pukeutunut punaiseen asuun normaalin sinisen sijaan. Väriterapia on aina paikallaan.

IMG_3639.jpg

Tänään hain postista uutta materiaalia, lahja ihan ensimmäiseltä SNY:ltäni ikinä. Punainen sopii hyvin pienen tytön sukkiin tai tumppuihin, mutta mihin soveltuu tämä pellava? Kauniita lankoja molemmat, kiitos!