IMG_5534.jpg

Olimme eilen konfirmaatiossa. Lahjaksi veimme konfirmoitavan valitseman korun. Koska haluan aina liittää pientä yllätystä mukaan, hankin Martat keittokirjan. Kuvassa myös uusi( huom sininen) uimapukuni ja kortti lahjan mukaan. Kaikki löytyivät lähikaupasta samoin uusi taskunenäliina Isännälle mustan juhlapuvun rintaskuun. Oli ihanat juhlat! Kotona sitten huomasimme, että taskunenäliina oli vajonnut taskun pohjalle...

Konfirmaatio on mielestämme arvokas, hieno koko perheen ja erityisesti nuoren juhla. Juhlan aluksi rippikoululaiset esittivät toiveen, että juhlaväki jättäisi kännykän taskuun ja keskittyisi heihin. Esittivät hienoa ohjelmaa. Hauskaa oli myös se, että kolehdin kohteen he olivat saaneet yhdessä päättää. Kohde oli nuorisotyötä tekevä urheiluseura kirkon lähellä. Juhla oli Hakunilan kirkossa.

IMG_5535.jpg

Löysin kirjastosta hauskan kirjan, Sari Luhtanen: Tuulin viemää. Kansikuvakin kertoo, että iloa ja energiaa löytyy. Sari Luhtanen on toinen Maisa ja Kaarina sarjakuvan tekijöistä.

IMG_5538.jpg

Sininen sohva halusi kerrottavan, että se on neulomisen paikka. Viininpunaiset Riikka-sukat, tavallinen kantapää, ei nilkkaresoria. 14 silmukaa puikolla 2½. Painoa reilut 65 g.Leveä nauhakavennus. Nämä ovat osa Varastontyhjennystä ja menevät Marttojen ja Kätilöliiton uusien äitien sukkakeräykseen. Alla vielä toinen kuva samasta sukkaparista.

IMG_5537.jpg

Uudelle SNY:lleni kertoisin, että sukkia saa neuloa samaan tarkoitukseen