016.jpg

Itsenäisyyspäivä meni jännityksessä, koska juuri kun kauppa sulkeutui perjantaina sain viestin, että paketti olisi noudettavissa. Varmasti jännitti SNY 41 myös, häntä on kiittäminen näin kauniista paketista. 

Todella hauskasti toteutettu joulukortti, laiton jääkaapin oveen iloksemme. Suloisia tuoksuvia tuikkuja, näistä pidämme. Huopasydän, ihana! Isäntä etsii sille hyvän paikan pikkuisessa kodissamme ja saa palkinnoksi jouluteetä ja pohjoiset marjat marmeladia, mitä herkkuja! Mantelit napostellaan iltapuhteena...

Huomaatteko ihanan, ihanan langan? Sinistä, täydellistä, kaunista, ihanaa sinistä lankaa! Olen ihan sinisissä ajatuksissa ja tuumin mitähän tästä neulon? Hetken pidän esillä, on tässä jotakin muuta nyt puikoilla joulua varten. 

Suuret kiitokset, paketti on ihana ja hauskasti ja kauniisti pakattu. Pikkuisenko hymyilin, kun sähkövatkainpaketti paljastui joulupaperin sisältä...

008.jpg

Saimaa oli harmaa, maassa hyppysellinen lunta ja oli ihanaa lomailla. Matkalla neuloin ja silmukoihin tallensin tämän maiseman ja tunnelman, rennon ja ihanan.

020.jpg

Syntyi kaksi sytomyssyä, bambua molemmat ja miltei koko kerä meni kumpaankin. Kuvio on aina se sama, helppo ja mukava matkaneule. Alkuun pyöröpuikoilla ja lopussa sukkapuikoilla. 

019.jpg

Käly eli miehen sisar pyysi neulomaan kahdet tumput kaksosille, ikää alle 2 vuotta. No, Janne lankaa meni kaksi kerää, Teetee Sara kaksi kerää, lisäksi Novitan Woolia ja hiukan yli kerä Drops Merino Extra Fine, nuo vaalean siniset. Sitten luovutin, enempää en neulo tumppuja vaan siirryn seuraavaan työhön. En koskaan osaa neuloa pieniä tumppuja, aina tulee kasvun varaa! Siksipä neuloin monta paria ja pyynnöstä pitkät varret.  No, heillä on kaksi serkkua, joten jokaiselle parille löytyy kyllä käyttäjä, ihan läheltä.

Onko Sinulla tapana neuloa reilua kokoa lapsille? 

010.jpg

Lappeenrannassa käytiin myös kahvilla ja teellä näin kauniissa tunnelmassa.  Ihanaa joulukuuta, mukavia salaisuuksia teille kaikille!