IMG_5112.jpg

Kesällä voi puuhata vaikka mitä kivaa, kuten keikkua jeepissä ja ajaa safarilla auton nokka pysytyssä, kun takapenkillä on kaksi aikuista, joista toinen kertoo miten kuoppaista on tie juuri nyt... Sivusta katsova pappa ei tuonut pientä pojantytärtään kyytiin...miksiköhän?

IMG_5123.jpg

Kesällä voi myös opiskella, koska tarjolla on ihana Pihaluokka! Opetusta voi antaa itselleen kiertämällä katsomassa ja lukea samalla kasvien nimet kylteistä. Oikeita lehmiä ja vasikoitakin on nähtävillä. 

IMG_5121.jpg

IMG_5122.jpg

Meillä oli omat eväät ja roskia ei edes tullut.  Todella vieraanvaraista, kun juomavettäkin sai hanasta. Lähellä on myös tilapuoti josta voi ostaa syötävää, jos ei ole evästä matkassa ja ravintola.

IMG_5119.jpg

Lastenkin oli hauskaa liikkua täällä, Ahlmanin Perinnepuutarhassa. Kasvit on kauniisti rajattu ja käytävillä on tilaa.  Meidät yllätti sadekuuro, mutta Pihaluokassa on katto suojana. Sen katon reunasta valui vettä ja sehän antoi mahdollisuuden ottaa suihku, totesivat tytöt. Kesä kuivaa minkä kastelee! Koko porukka hyrisi hyvää mieltä. 

IMG_5126.jpg

Kävimme Äitini kanssa hänen lapsuuden maisemissaan Emil Danielsonin Kivilinnassa, Pirunvuorella. Äidillä on hauskoja muistoja alueelta. Kyseessä oli Eino Leinon, Suven ja runon päivän tapahtuma. Sarkia-ryhmä lausui runoja ja Karkun seurakunnan kesäteologi oli myös paikalla. Oli kyllä ihana tapahtuma!  Ympäristökin on huikea, kaunista metsää ja vuori jonne kiipeäminen on pieni uheilusuoritus. Hyvin Äiti selviytyi ja nautti joka hetkestä kuten mekin. 

IMG_5127.jpg

IMG_5129.jpg

Uunin luukku on kuvassa poikittain, mutta siinä on kaunis kuvio, sopisi neulemalliksi. Olemme siis harrastaneet kulttuuria, runoja ja toki käyneet myös kesäteaterissa. Näytelmä oli Toijalan kesäteatterin TÄYDELLINEN TALOYHTIÖ. Kesä tarjoaa jo ensimmäisiä mustikoitaan ja metsämansikoitaan. Nautitaan suvesta!

10.7.18 Täydensin vähän kirjoitustani, löydettyäni teatteriliput. Näytelmää suosittelen lämpimästi, mahtavia tyyppejä näyttelemässä!