IMG_6728.jpg

Etsin kovasti kolmea kerää suloisia lankaa kaapista, hylly kerrallaan, löytämättä. Löysin kuiten jotakin: Kauan valmiina olleet hihat, joita en tiennyt edes enää olevan! Olin luullut lähettäneeni ne neulovalle ystävälle purettavaksi langaksi. Oikeasti toiset hihat lähetinkin, nämä pienemmät olivat jääneet talteen. No, nyt aion purkaa nämä ja käyttää langan sukkiin. Lanka on ilmeisesti mustaa 7 Veljestä. Olin aikoinani neulomassa mustaa villapaitaa, mutta kävikin niin, että paita jäi pieneksi. Neuloin siis kahdet hihat ja yhden vartalon. Ne muut osat ja langat on jo kauan sitten lähteneet uuteen kotiin.

Yhden illan käytin kaappien koluamiseen enkä neulonut mitään. Hurjaa! Sitten päätin, että tartun johonkin ihan muuhun juttuun ja annan langoille mahdollisuuden löytyä. Olen todennut monesti, että minulla on suunnitelma langalle, mutta lanka kertoo miksi haluaa muuttua. Silloin on parasta kuunnella lankaa, ettei joudu purkamaan. 

Päädyin neulomaan villasukat veljelleni. Hänen lempivärinsä on kirkas punainen. Käytin sukkiin mustan ja kirkkaan punaisen jämän ja täyden kerän tummanpunaista Nallea. Painoa on 110 grammaa. Puikot nro 3, silmukoita varressa 64, terässä 61. Neuloin sukan sivuun palmikkoraidan, jotta vähän tulisi ilmettä. Väri on oikeasti tumma punainen, kuin kypsä puolukka.

IMG_6730.jpg

IMG_6729.jpg

Iloista lokakuuta! Mitä hauskaa sinä löydät kaapistasi?