IMG_7221.jpg

Neuloin kesällä Novitan ohjein puuvillapuseron. Ihmettelin neulessani, kun siihen ei tehty lyhennettyjä kerroksia, tai en sellaista ohjeesta löytänyt. Olen käyttönyt puseroa muutaman kerran ja tykännyt, mutta pääntie tuntui hassulta. Se kyllä asettuu kauniisti, mutta on takaa liian matala. Niimpä korjasin pääntien neulomalla lisää resoria. Nyt pusero istuu kauniisti ja on takaa korkeampi. Alemmassa kuvassa pusero takaa. 

IMG_7220.jpg

Onnellinen Vaatekaappi-haaste antoi aiheen tuumailla omia neuleita  laajemminkin. Etsin yhden pipon, mikä on liian väljä käytössä. Päätin purkaa sen ja käyttää langan uudestaan.

IMG_7219.jpg

Pikkuisen huopumista erottuu pinnassa. kuvassa pipo taiteltuna nelinkerroin. Purin langan, vyyhditin ja pesin. Pesussa kihara oikeini ja lanka uudistui. Kuivatin ulkona vyyhdin raittiissa syystuulessa, mikä olikin mainio vaihtoehto. Vielä on mietinnässä mitä tästä neulon.

IMG_7224.jpg

Olen myös neulonut kahdet sukat. Ensimmäisestä parista ei ole kamerassa kuvaa, ne menivät jo lahjaksi. Ne olivat polvisukat, samanlaiset kuin nämä, mutta pidemmillä varsilla. Saaja oli saanut hyvin nukuttua sukat jalassa, ilman jalkasärkyjä. Hänellä on ikkunansa alla äitienpäiväksi saamansa ruusut kukkimassa, joten ruusukuvio varressa oli omiaan somisteeksi. IMG_7223.jpgIMG_7222.jpg

Ruusuisia päiviä teille kaikille!