IMG_6834.jpg

IMG_6835.jpg

IMG_6836.jpg

Kirjavaa ihanaa lankaa oli 73 gramma ja epäilin, ettei se riitä sukkiin. Olin joskus aiemmin neulonut siitä lyhyet nilkan lämmittimet Äidilleni.  Käytin siis Roosa-nauha lankajämää resoriin. No, lanka olisi riittänyt ja pieni pallero jäi vielä jäljelle.

IMG_6833.jpg

Minulla on jostakin tullut pieni erä suloistakin suloisempaa, silkillä silattua merinoa kerittynä pienille kerille eli jonkun jämät. Väri on kaneli. Neuloin isännälle pipon. Ikinä ennen ei mikään neule ole ollut niin mieluisa kuin tämä pipo. Hän käytti sitä koko joulun heti kun se valmistui. Vietettiin siis leppoisaa joulua kotosalla, oloasuissa rentoillen. Kuunneltiin kaikki joululevymme, katseltiin elokuva, poltettiin kynttilöitä. 

Myös Veljeni ilahtui aattona saamistaa sukista. Hän laittoi ne esille kuvattavaksi olohuoneen pöydälle muiden asioiden viereen, koska ne ovat niin komeat! Voiko sisar kauniimpaa kiitosta saada? Muistetaan tämä kun annetaan sukkia lahjaksi!

IMG_6837.jpg

Vuoden viimeinen valmistunut neule on pipo Kodin Ruhtinattaren lahjoittamasta Lasse-langasta ja Saukkiksen välittämällä ohjeella. Pieni sykerö jäi tätäkin lankaa jäljelle. 120 silmukkaa, pyöröt nro 3½  koko 60 cm ja lopuksi 3½ sukkapuikot. Neuloin alkuun kivan resorin, jotta korvat pysyvät lämpiminä. 

IMG_6838.jpg

IMG_6839.jpg

Näihin neuleisiin päättyy vuosi 2020. Yksi neule on vielä esittelemättä, koska sitä e ole pingoitettu. Olen ostanut jo kesällä siihen jumppa-alustan ja villanpesuainetta, mutta en ole vielä tehnyt viimeistelyä. Villanpesuaine on jo käytetty kauan sitten pois. Jumppa-alusta odottaa paketissa avaamista. On siis puuhaa ensi vuodelle kaikkien kaapissa odottavien lankojen lisäksi! 

Olen tänään menossa lankakauppaan ostamaan langat villapaitaan kaksosten Äidille. uusi vuosi alkaa siis neuloen.

Hyvää loppuvuotta ja Siunausta tulevaan vuoteen 2021! Pidetään langat hyppysissä ja puikot käytössä!