IMG_3724.jpg

Pienille kaksosille teetee primavera -langasta sukat, jotka ovat suloisen pehmoiset eivätkä kutita allergisen Äidin käsiä.

Sukkalangaksi tämä on luonnollisesti hiukan poikkeava valinta, mutta ei näiden tarvi kestää kuin sen minkä mahtuvat. Sukkien saajien kanssa olimme teatterissa katsomassa Satuvarjon alla: KUK-KUU . Arvatkaa vaan miten mukavaa oli! 

Teatterin jälkeen leikimme meillä yhdessä ja ennen kotiin lähtöä juostiin ja hypittiin lehtikasaan. Seuraavaa kertaa varten ostimme eilen kaksi pientä, punaista lehtiharavaa. Taloyhtiön pihassa on vielä paljon lehtiä...

 IMG_3760.jpg

Kuvassa kahdet sukat pinkkiä Maija-lankaa. Isompien sivussa kulkee palmikkoraita ihan varpaisiin asti. Toiset sukat saivat kaksoishelmineuleraidan sivuun varren verran, 6 silmukalla neulottuna. Lankaa kului tasan kaksi kerää ja silmukoita yhteensä 44 ja pienmpien jalkaterään kavensin 10 silmukkaa puikolle ja yhteensä 28 krs ennen nopeita sädekavennuksia. Puikot nro 3 kummassakin, aluksi vain loin silmukat ja neuloin ensimmäsen kerroksen nro 3½ puikoilla, ettei sukansuu kiristä. Nämä lähtevät lahjaksi pienelle sukulaistytölle, joka taiteili ihanan onnittelukorttiviestin Isännälle.