IMG_6926.jpg

Paksut ja varresta hyvinkin karheat sukat kasvivärjätyistä langoista. Painoa 115 grammaa, puikot nro 3½, 12 simukkaa puikolla ja nyt värit välittyvät jokseenkin oikein. Jos jalkoja särkee nämä taatusti helpottavat kipua, koska langat on kasvivärjätty ja villa lisää verenkiertoa. Vielä jäi lankoja jäljelle.

IMG_6927.jpg

Kaapista ei löytynyt sopivaa väriä, joten ostin kerän Novita MERINO 4PLY lankaa ja neuloin sormikaat. Arvelin, ettei yksi kerä riitä, joten varsiin käytin viininpunaista Fabelin sukkalankaa, ihanan  pehmoista. Alkuperäistä lankaa jäi 15 grammaa. Nämä neuloin lahjaksi, katsotaan milloin saan ne annettua ja onko sopivat. Neuloin nämä vapun jälkeen ja silloin oli sormikkaille tarvetta. Suloista lankaa neuloa. Puikot nro 2½ . silmukoita 12 ja kämmenessä 13 puikolla. 

IMG_6928.jpg

IMG_6917.jpg

Kukkamaa yllätti, kadun puolelta nousi tulppaaneja ilokseni. Tiedän toki kauan sitten  niitä istuttaneeni, mutta uskoin niiden jo hävinneen. Samoin pihan puolella nousee tulppaaneja. Ihanaa!

IMG_6916.jpg

Lemmikit kukkivat ihan luonon kukkina joka kevät iloksemme. 

IMG_6913.jpg

Keltavuokot lisääntyvät omatoimisesti ja sehän vain ilahduttaa.

IMG_6918.jpg

Talon seinän lämmösssä kukkii näin somasti mäkimeirami. 

IMG_6920.jpg

Äidilläni kukkii pihan nurmikolla suloinen pikku karkulainen.

IMG_6922.jpg

Nämä keltaiset kaunottaret kuvasin puistokävelyllä Äidin kanssa eilen. Ehdimme hyvin sisälle ennen kuin tuli kunnon sadekuuro. 

IMG_6925.jpg

Äiti sai pelargonian säilymään sisällä talven yli ja se rehottaa näin komeana ikkunan edessä odotellen ulos pääsyä ilmojen lämmittyä. Äiti onkin innokas kukkien hoitaja. Tämä on saanut rakkauden lisäksi myös lannoitetta.

Hyvää toukokuun jatkoa!