Uutta SNY-kierrosta odotellessa voi tehdä ihan uusia alkuja, kuten LANKALAIHIS. Olenhan toki yrittänyt ahkerasti vähentää lankavarastojani, mutta olen myös kiitettävästi täydentänyt sitä aina kaupungissa käydessäni. Täytyyhän sitä jotakin hyödyllistä tehdä, kun keskustaan menee, ettei mene reissu hukkaan! 

Toisen uutena aloituksena on työpaikalla oleva Liikuntahaaste. Kolmen kuukauden ajan kerätään pisteitä liikkumalla. Valitettavasti neulomista ei oteta lukuun, ellei juokse, polje kuntopyörää tms samalla ja niihin ei minun motoriikkani riitä! Isoäitini aikanaan neuloi sukkia pojilleen rintamalle kävellessään, lanka lienee ollut esiliinan taskussa...

Lisäksi alkaa Hilpeä vyötärön kavennus. Paino sanalla hilpeä! Kaikki nämä kolme alkua sopivat oikein hyvin yhteen ja ajankohta eli vuoden alku on juuri oikea. Haastan kaikki mukaan, kohentamaan hyvinvointiaan ja nauttimaan elämästä!

001.jpg

Elämästä nautittiin myös juhlimalla ja tarjolla oli näin kaunista kakkua. Kakun oli täyttänyt ja koristellut pieni päivänsankari, kynttilät ovat vieressä. Olen muuten syönyt, Isännän avustuksella, kaikki jouluherkut pois kaapista.

Isäntä on luvannut toimia muutenkin apuna näissä toimissa, langan suhteen hän tyytyy pitämään vyyhtiä kerittäessä... Liikunnan osalta hän kulkee mukanani kuntosalille ja otamme yhdessä kävelylenkkejä. Hyviä ja iloisia aloituksia ihan jokaiselle!