IMG_5045.jpg

Kesä kukkii metsässä runsaasti ja monin muodoin. Olen nyt miltei päivittäin käynyt työn jälkeen kävelemässä ja mukavasti eksynyt erilaisilla poluilla. Olen nauttinut metsän vihreydestä, rauhasta, linnun laulusta. On hyvä puhua ääneen asioita, kiittää ja pyytää apua, rukoilla Luojan luonnossa. Tästä mahdollisuudesta olen kiitollinen. 

IMG_5051.jpg

Tämä kukka on minulle ihan uusi tuttavuus, lehdossa kasvava valkoinen kukka. Tuttu ympäristö tarjoaa yllätyksiä. Aurinkolasit kannattaa metsässä ottaa pois, näkee tarkasti eikä kompastu puun juuriin tai kiviin polulla.

IMG_5060.jpg

IMG_5054.jpg

IMG_5065.jpg

Viikonloppuna neuloin hurjaa vauhtia sukat lahjaksi pois lähtevälle työtoverille. Halusin muistaa lämpimästi, vaikka ilma onkin nyt helteinen, tulee  varmasti myös kylmiä ja sateisia päiviä jolloin aito villa on paikallaan. Mukavasti lanka löytyi taas kerran omasta varastosta, luontovärjättyä veriseitikillä. 12 s puikolle nro 3½, neljä palmikkokiertoa varteen 5 krs välein, terään kuusi palmikkokiertoa. Näin kului lankaa noin 97 g ja sukat nro 36 valmistuivat. 

IMG_5064.jpg

Miten sinä rentoudut?