IMG_5467.jpg

Ei vielä mitään viimeistelyä, mutta kuvasin nämä siniharmaat Riikka-sukat. Varren resori vetää nilkkaa kasaan, mutta antaa myös istuvuutta sukalle. Malli on erityisen helppo neuloa, kantapääkin menee verrattain nopeasti kun on sen kerran tehnyt. 

IMG_5465.jpg

Nämä valmistuivat aamulla ennen työhön menoa. Nämä menevät Marttojen ja Kätilöliiton projektiin lahjoittaa sukat jokaiselle uudelle Äidille tänä vuonna. Tykkään tästä Riikka-sukkien neulemallista ihan erityisesti. Näillä sukilla ja varmaan muutamalla seuraavallakin parilla osallistun Ei kissa karvoistaan neulebodcastin KALiin käyttää lankavarastojaan. Joulusiivousta tehdessäni päätin vähentää varastojani tehokkaasti neuloen... ja se onkin ainoa päätökseni alkaneelle vuodelle. Lankapaastoakin pidän ja se kestää tasan seuraavaan neuletapaamiseen lankakaupassa! Ihan tarpeeseen silloin ostan... turkoosia ja oranssia sukkalankaa...ehkä myös puuvillalankaa erääseen ihanaan projektiin....MUTTA ensin vähennän varastojani neulomalla yhdet Riikka-sukat, jotka juuri aloitin!

IMG_5468.jpg

Rakkaat ystävät, aion kokeilla niitä uusia SNY:ni lahjoittamia sukkapuikkoja, kun otan pikkuisen paksumman langan puikoille. Kerron sitten miltä tunnelmia. Neulomisen iloa!