Tänään on erityisen kaunis, aurinkoinen kevätpäivä. Vietin eilen vapaapäivää ja siivosimme yhdessä. Kävin myös uudella kampaajalla hiusten leikkauksessa. Entinen kampaaja jäi eläkkeelle. On jännittävää aloittaa yhteistyö uuden kanssa. Ainakin tähän leikkaukseen olen oikein tyytyväinen.

IMG_4009.jpg

Katso mikä suloinen kokonaisuus sinisen sohvan käsinojalla lepää! Uusi SNY oli tuntenut jo ennen kierroksen alkua Taikapölyn vaikutuksen... ja hankkinut nämä söpöt silmukkamerkit. Kiitos!

IMG_4008.jpg

Piirakkalaatikkoon nätisti pakattuna tuli muutakin kaunista ja käytännöllistä. Mitta, ruohonsiemeniä pääsiäistä varten, terveellistä herkkua sohvalle, kauniit tumput ja niin kaunista lankaa! SNY oli kirjoittanut myös kirjeen. Lanka on mielestäni oikein kaunista, otan sen pian puikoille. Tumput olivat niin sopivat, että milliäkin lyhyemmät olisivat olleet liian pienet eli istuvat mainiosti! Hieno tuo intialainen peukalokiila. Otan tumput heti käyttöön. Sopivat nätisti takkiini. 

SNY oli koristanut laatikon ja kirjeen kauniisti tarroilla, somaa! Muutenkin on kiva lukea oikeaa kirjettä, ihan minulle kirjoitettua.

IMG_4010.jpg

Tässä vielä kuvaa sisällöstä.  SNY:llä on oikein kaunis neulekäsiala ja kärsivällinen luonne, hän on yhdistänyt kaksi lankaa näihin tumppuihin, siksi ne kimaltavat naisellisesti. Mainittakoon, että herkut nautitaan yhdessä. Kiitos!