007.jpg

Emäntä käveli tänään kotiin vesi- ja räntäsateessa, hymyillen ja tyytyväisenä, kainalossaan paketti joulukääreessä. Syy näkyy kuvassa: Sydämellinen SNY-joulupaketti! On muuten huomioitu isäntäkin, kas piilossa on makea herkku, jonka tulkitsen olevan teen lisäksi miehelle lohduksi...

Lemmenlukkoja muistuttavat pikkuiset muovit ovat silmukkamerkkejä ja samoja on enkelin muodossakin. Korttiin kätkeytyi CD joulumusiikkia, se soi juuri. Lankaa hinkattiin poskeani vasten, ei kutita! Onneksi langalle oli suunniteltu käyttöä sytomyssyinä, pelkäsin jo vaaleanpunaisia neuleita saavani ylleni. Kirja oli mieluinen yllätys emännälle, luetaan jouluna, kun neulomiselta ehditään, hän lupaa. Ehtiikö emäntä pitää joululomaa neulomisesta? Pitääkö jonkun emäntä lomaa neulomisesta, koskaan?

008.jpg

Emännän sormikkaatkin olivat märät kun hän tuli kotiin, niinpä hän pesi ne. Sydänpaketista hän sai uudet tumput, oikein hyvin istuvat ja kuten huomaatte, niin kauniit, että pidetään sohvallakin kädessä!

Onnistunut SNY-paketti, lämmin kiitos Mustakissa ja oikein hyvää joulun odotusta! Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, joulumusiikin soidessa menemme juomaan teetä yhdessä emännän kanssa.