Kuka auttaisi raivaamaan kotia tai ainakin sohvapöydän jouluksi? Olen yrittänyt kaksi iltaa tehdä sitä, mutta vasta puolet on siirretty kaappiin. Aattoon mennessä täytyy olla tyhjä pöytä neuleista ja langoista. Onneksi posti on tuonut kauniita kortteja, kiitos blogiystävät! Kortit pidetään esillä ja katsotaan moneen kertaan, myös pienten sormien avulla. 

IMG_3886.jpg

Joulukalenteri on antanut kahtena päivänä lankaa. Ensin tuli ihanan pehmoista, violettia Baby merinoa, oikeaa herkkua! Tänään tuli suloisen pehmoista, täysin villatonta soft raggia. Tästä haaveilen tekeväni jotakin sisarelleni, hänen ihonsa kun ei siedä villaa. Suuret kiitokset, ihania lankoja!

Puhuimme työssä kodin raivaamisesta ja miten hyvä olo siitä tulee. No, minun täytyy harkita kevään SNY-kierrostakin kahdesti. Lankaa on ja kaikkea tavaraa on ja paljon onkin, vaikka koko ajan neulon jotakin...ja olen onnellinen. 

Huomena sitten aloitamme perunalaatikon imellyttämisen, leivomme tiikerikakun ja paistamme kinkun, siis Isäntä paistaa. Kyllä tästä vielä joulu tulee, vaikka raivaaminen vaatiikin sisua!

Ihania joulutunnelmia teille kaikille ja lämmin kiitos muistamisesta!

IMG_3887.jpg

Tämä salainen yllätys avataan aattona...