Aamulla minua työhön saattaessaan huomasi Isäntä Talitiaisen ja Kirjosiepon kiistelevän siitä, kumpi saa pienen lintupöntön asunnokseen. Helpottaakseen tilannetta Isäntä rakensi kaksi uutta pönttöä. Hän kiinnitti ne illalla pihapuihin, niin että näemme ne ikkunastamme.

  Koivun lehdet ovat hiirenkorvilla ja pian ne peittävät suojaavasti pöntön.  Isäntä lupasi numeroida pöntöt,  järjestys se olla pitää! Tämä on nro 1. ja se ensimmäinen sijaintinsa mukaan nro 2.

Nro 3 näemme toistaiseksi oikein hyvin. Nyt odotamme löytävätkö asunnottomat nämä vapaat kodit. Kirjosieppo on nro 2:ssa vieraillut toistuvasti.

Martta-ryhmäni teki kevätretken ihanan järven rannalle, kesämökille vieraisille.  Mökin pihassa on metsää ja rannalla suuri kivi. 

Kivellä pesii lokki. Järvellä pesii useampikin lokkipariskunta sekä myös joutsenpari. Varmasti mukavaa puuhaa seurata luontoa oman mökkinsä pihassa! Olimme jokainen kiitollisia ihanasta retkestä. Talviturkkikin tuli kastettua, saunasta käsin. Kaupungissa, kerrostalossa asuvana nautin eritysesti.