IMG_3862.jpg

Luukussa nro 9 tuli joulukalenterista punaista sukkalankaa, samaa kuin aiemmin sinivihreänä. Se toinen lankakerä neuloitui sukiksi ja meni jo lahjaksi, joululaulun hengessä. 

IMG_3863.jpg

Isäntä oli hankkinut ihanan ruusun ja sen samettinen pinta erottuu kuvassa hyvin. Suloista! Kävimme joulukonsertissa illalla ja se oli oikein toimiva tapa siirtyä työn kiireistä viikonlopun viettoon. Joulukonsertin liput ostimme viime joulun lahjakortilla. 

IMG_3860.jpg

Tankkauksesta huolehti Isäntä, eikä tarvinnut syödä ruusun terälehtiä. Lautasella iltapalaa, rakkaudella pilkottuna. Nautittiin yhdessä, Sinisellä sohvalla.

IMG_3861.jpg

Joulukalenterin luukku nro 10 tarjoaa tänään kaksi teepussia ja todella kivan yllätyksen: Joululaulu-visailun!  "arvaa mikä laulu, tähän tarvitsee myös Isännän osallistua" Kuvassa olevat teet juotiin juuri yhdessä, kiitos! Isäntä epäilee, että nyt on liian helppoa minulle, kun juuri eilen kuunneltiin joululauluja ja mnä tiedän ne kaikki... Ehkäpä jätämme tämän myöhemmäksi. Pakkaamme itseämme juuri joulumyyjäisiin. Ihana luukku! 

Joululaulun hengessä neuloutui blogiystävä Pöllön lahjoittamat langat Lovikkaiksi. Ensimmäinen pari meni jo tumppunsa hukanneelle Possu Munkille haasteella pudottaa ne iloisesti yhdessä. Olivat erittäin pitkävartiset, mutta löysät, joten voivat pudota näppärästi minne vain!  

IMG_3833.jpg

Tässä kuvaa Lovikkaista. Ovat eri kokoisia. Neulottu puikoilla nro 7 ja siinä aidot Novitat ovat sopivat. Lanka on suloisen pehmoista. Peukalon ympäryksen jouduin parsimaan, koska siihen tuli niin isoja aukkoja. Suuret puikot, suuret silmukat, eikä peukalokiilaa, se ei kuulu Lovikoihin. Mitään koristeita en ommellut, en ole vielä perehtynyt tuohon koristeompeluun...

IMG_3847.jpg

Tässä on se kolmas pari Lovikkaita. Kerästä tulee yksi pari. Kaksi paria ja ne Joulukalenterilangan sukat laitoin Joulupuu-keräykseen kosmetiikan ja suklaan kanssa. Suklaan lisäksi mukaan meni hammasharja ja tahna, tietysti. Kosmetiikka oli suikugeeli, kynsilakka ja lakanpoistoaine. Kaikki ammattitaitoisen henkilökunnan avulla valittua, nuorelle tytölle sopivaa. 

Näillä Lovikoilla osallistun Silmukan ytimestä haasteeseen, teemana Joululaulu. Visailusta sitten yritämme löytää, minkä joululaulun hengessä nämä mahtoivat syntyä?

Haasteenhan tarjoavat blogit: Silmukan saalistus ja Pipon ytimestä. Lämmin kiitos heille! Ihania haasteita ovat tarjonneet joka kuukausi. 

Joululaulun hengessä lämmintä joulumieltä ja lämpimät kiitokset Joulukalenterin tekijälle, Pöllölle langoista ja Silmukan ytimestä Haasteesta!