20170106_175349.jpg

Emäntä oli ensimmäistä kertaa elämässään Vauvakutsuilla eli Baby Showerissa. Sanottakoon heti, että tulen mielelläni jos kutsutaan, uudestaankin! Odottaako kukaan? 20170106_175322.jpg

Minulla on uusi puhelin ja sen kuvat ovat nyt näin nurinpäin, mutta taisin olla itsekin ihan nurinpäin tai ainakin kuin ilmapallo, täynnä makeaa. Tarjoiluista nautin vain palan kakkua ja yhden tuulihatun sekä palan pitsaa ja rieskaan käärityn rullan sekä lasin alkoholitonta kuohujuomaa. 

20170106_175342.jpg

Pöytä oli komea ja sen oli odottavan Äidin ja Isän Ystäväpariskunta itse tehnyt. Juhlat järjestettiin täytenä yllätyksenä Odottavalle Äidille, uskomattoman tarinan ja matkalla sattuneiden yllättävien pysähdysten ja puheluiden avulla yhteistyössä Ystäväpariskunnan ja Odottavan Isän kesken. Myös Tuleva Täti saapui Sisarensa juhliin kaukaa lentokoneella ja bussilla. 

20170106_175327.jpg

Tätä upeaa kakkua kaikki maistoivat, oli muuten raikasta ja hyvää! Odottava Äiti itse leikkasi jokaiselle palan, ei siinä voinut sanoa ei...

Lahjat olivat upeita, sydämellä hankittuja ja tehtyjä. Vaippakakku, sisällään kuohuvaa juomaan ja ympärillään vauvalelu, tuttipullo, tutteja, voidetta ja vaikka mitä kaunista ja hyödyllistä.  Ystävättäreltä vauvalle pehmoinen pallo ja Äidille Imetyshelmet. Sisarelta Vauvakirja. Minä vein ne edellisen postauksen Saunasukat, ihan oikean kokoiset.  Ystävättäret suosittelivat ottamaan ne sairaalaan mukaan. Taitaa olla turhan lyhet varret ponnistukseen. Sairaalasta saa sukat pidemmillä varsilla, mutta myöhemmin ne ovat mukavat. 

Juhla oli huikean ihana, kansainvälinen ja hauska, naurettiin paljon. Suomalaisen perinteen mukaan vein paketin parempaa kahvia tuliaisena tänne minulle täysin tuntemattoman perheen kotiin. Paikalla oli myös perheen 9,5 kk ikäinen Tyttö jonka Kummitäti Odottava Äiti on. Tyttö sai meidän jokaisen sydämen sulamaan, hän leikki minunkin kanssani kuurupiiloa, pöydän toiselta puolelta.  Vieraat kiittelivät, että pienten lasten Äiteinä hekin pääsivät muutamaksi tunniksi kylään, yksin! Emäntä jätti Isännän kotiin, lakkasi kyntensä, jätti neuleen sohvapöydälle ja sai kyydin kylään ja illalla kotiin.  Sydämellinen kiitos Juhlasta! Ilmassa oli Ystävyyttä yli kaikkien rajojen ja Rakkautta, tukea tulevaan vanhemmuuteen.  Odottava Isä vietti Ystävänsä kanssa aikaa kylpylässä saaden varmasti hänkin ohjeita Isyyteen. Kiittelin kotimatkalla häntä, Suomalaisen Miehen taidosta osoittaa Rakkautta tekoina!

20170107_081740.jpg

Aamulla Isäntä osoitti Rakkautta, keitti puuroa ja sen kanssa pakastemarjoja, mandariini viipaloituna ja voileipä. Tästä on hyvä jatkaa. Rakkauden ja Ystävyyden täyttämää viikonloppua teille kaikille!