002-normal.jpg

Sain kerran lahjaksi ystävättäreltä suloista alpakkalankaa 3 kerää, ajatuksella unisukat itselleni. Suloinen lahja! Aikaa on vierähtänyt tovi jos toinenkin ja muutamiakin sukkia olen neulonut, mutta eilen illalla valmistuivat nämä. 

001-normal.jpg

Kuvasin aamulla ja myöhemmin radiojumalanpalveluksen äärellä, Isäntä kysyi: Miksi radio on ihan vinossa? Kuvauksen takia... vastasin. Kuvassa ensimmäinen hyasintti, ostimme eilen juuri kun pihan hyasintit olivat lopettaneet kukkimisen ja vain vihreät lehdet olivat jäljellä. Nyt nekin ovat jäätyneet.  

Sukat neulottu puikoilla nro 3, 15 s puikolla ja 8 kertaa kuvioneule, sitten silmukoiden vähentäminen hiljalleen 13s puikolle nilkkaan. Kantalappu 26 s ja 26 krs. Terä 14x2 ja 13 x2 s, 62 ke´rs ja noeat kavennukset 3 välikerrosta x2 ja silmukoiden päättely. Istuvat ja suloisen pehmeät sukat! Yksi kerä jäi, mietin sille jotakin mukavaa käyttöä. 

Tämä on oikein malliesimerkki langan hamsteroinnista. Ihana  lanka, joka odottaa oikeaa hetkeä kaapissa tullakseen neulotuksi. Paljon vanhempaakin lankaa löytyy... Niitä on mukava hiplata ajoittain ja miettiä mihin käyttäisi.

Mitä Sinun kaapistasi löytyy?