IMG_4609.jpg

Kuvassa rakas Isäntä ja rakkaudella neulotut sormikkaat. Tämä neule oli syyskuun ensimmäinen projekti.

IMG_4646.jpg

Pitkän odotuksen jälkeen löysin Novitan Maammeraita lankaa 7 Veljestä ja Isäntäkin sai omat sukkansa. Todella ihanat jalassa, nyt meillä molemmilla!

IMG_4633.jpg

Kävimme juhlissa ja saimme näin kaunista kakkua. Päällä on mangososetta ja koristeena jotakin sulavaa karamelliainetta, helpompaa kuin valkosuklaa. Pohja on mukavasti vähän suolainen keksipohja, todella toimiva ratkaisu. 

IMG_4655.jpg

Vauvakassiyhdistys Vaaka ry Vauvalahjoiksi neuloin pieniä tumppuja. Näissä on oikea peukalokiila ja tietysti peukalo sekä pitkä varsi lämmittämään ranteita ja auttamaan tumppua pysymään kädessä. 

IMG_4650.jpg

Tässä on sytomyssy. Lankoina bambua, puuvilllaa ja hiukan paljettilankaa somisteena. Kuvasin lasikuvun päällä. Nämä tumput ja sytomyssy ovat minun vastaukseni Hyviskal-haasteeseen jonka esitti  blogi Marin kässäpäivis

IMG_4659.jpg

Viimeisenä esittelen kahdet pienet sukat, jotka odottavat käyttäjiään kylään. Meillä on jalkapohjat piirrettynä paperille ja niihin sovittelin sukkia. Lanka on ostettu neuletapaamisessa viikko sitten, ihana merino vaikkakin erityisen ohut lanka. Alkuun neuloin nro 3 sukkapuikoilla 12 s ja 10 krs 2 o, 2n ja sitten kaksi krs sileää ja taas 2 o, 2 n, kaksi krs.Vaihdoin 10 kuviokerran jälkeen puikot nro 2½ ja se oli hyvä valinta. Näitä kuvioita 12 ja sitten kantapää. vihreät sukat 11 kuviokertaa ja punaiset sukat 10 kuviokertaa. Onneksi sukat kyllä venyvät elleivät ole sopivat. 

Kävimme tänään sateesta johtuen vähän kaupoilla. Yllättäin löysimme, siis Isäntä löysi, minulle talvitakin, kettumerkkisen. Tuleeko minusta nyt Kettu-tyttö?