002.jpg

Kuvassa Kesälahden kirkon saarnastuoli ja kastemalja. Kirkko toimii tiekirkkona eli on avoinna matkailijoiden käydä hiljentymässä. Kävimme siellä yhdessä Isännän Sisaren ja hänen Puolisonsa kanssa.

Ilahduimme näistä kahdesta puusta. Isommassa puussa on vihreitä lehtiä, käden mallisia ja niissä lukee lapsen nimi, ilmeisesti jumalanpalveluksessa olleen lapsen. Kastemaljan vieressä on pienempi puu ja siinä lehtiä, joissa kastetun lapsen nimi. Miten sinun seurakuntasi muistaa lapsia?

007.jpg

Kotimatkalla vierailimme Mikkelin Kenkäverossa. Siellä puutarhassa käytetään vanhat räsymatot hauskalla tavalla hyödyksi... Säilyy salaatinlehdet vapaina mullasta, kas näitä käytetään ravintolassa.

012.jpg

Palasimme juuri kotiin ja heti kynnyksellä näin kivaa postia. Jääkaappi oli hajonnut ja ruoka täytyy nyt säilyttää matkajääkaapissa, kunnes saamme tilanteen korjattua. MUTTA: Possu Munkki oli muistanut meitä kortilla ja paketilla. Paketti oli kauniisti kääritty joulupaperiin ja päällä luki: saa avata ennen joulua. Ei me kyllä olisi voitu odottaakaan...

Saimme Sadonkorjuu-juhlaa varten materiaalia: säilöntäainetta, namusia, kiuaspussin saunamakkaralle, söpön kassin pakasterasioille ja tikkarit kummallekin. KIITOS! Ei harmita jääkaappi, kun näin herttaisaa postia oli odottamassa!