026.jpg

Tässä ne ovat, ihanat, siniset Kesäkassit! 

028.jpg

Tämä käy töissä kanssani ja vetää sisäänsä monenlaista, mm. eväät. Todella toimiva ja kaunis!

029.jpg

Suloinen, romanttinen, raikas ja ihana kukkaketokassi, nappikin on kuin kukka, Ruiskaunokki! Tämä kassi sopii kesän juhliin, kulttuuririentoihin ja mekossa hienosteluun. 

027.jpg

Todella taidokasta tilkkutyötä ja huomaa merkki. Ylpeänä kannan näin kauniita ja taidokkaita kasseja!

032.jpg

Kassit eivät olleet tyhjiä, vaan mukana oli tiskiliinoiksi tarkoitetut liina ja yrttiteetä. Sininen toimii tiskiliinana ja keltainen pitsiliina tablettina, niin kaunis se on. 

Kuka on tämän ihanan Kesäkassipaketin takana? Kurkkaa blogiin ouskuntekeleet.blogspot.fi 

Sydämellinen kiitos!

011.jpg

Itse virkkasin pohjan varastoistani löytyneestä merseroidusta puuvillasta. Reunoista alkaen neuloin Esito-virkkauslangasta seinät. Päätyihin yht 30 s sileää ja sivuille 120 s kaksoishelmineuletta ja kaksi 8 s palmikkoraitaa. Toteutus 2½ pyöröpuikoilla, alkuun kyllä sukkapuikot olivat apuna.

 Lanka löytyi Martta-retkellä Lahden Taito-Shopista. Vuorikankaan löysin Keskiseltä, Tuurista ja ihan oikena väristä puuvillaa. Aika paina kassi tuli. Toiveena oli bling-blin ja sen toteutin helminauhan avulla. Kaikki ei mennyt ihan oikein, koristesatiininauhat ovat kahvojen sisäpuolella. Vuori ei veny yhtään, eikä siihen tullut kasvunvaraa kuten neuleeseen tulee aina joustoaa, mutta toivottavasti mahtuu tarpeeksi tavaraa sisälle.