013.jpg

SNY lähetti syyskuussa kaunista pinkkiä lankaa kahta eri merkkiä. Alpakka neuloutui sormikkaiksi, mutta koska kaksi kerää ei riittänyt, pääsi Isäntä lankakaupaan, etiketin kera. Ystävällisen palvelun ansiosta lankaa löytyi ja niin syntyi myös pipo. Loppulanka odottaa vielä puikoille pääsyä. Lanka on todella miellyttävää neulottavaa! 

012.jpg

Marraskuun SNY-paketissa oli puolukan väreissä kaunista lankaa ja miten ihanaa iholle! Monta monta sovituskertaa, 13 silmukkaa puikoille nro 3½ ja kaksi kerää, joista hyppysellinen jäi parsinlangaksi ja niin sai Isäntäkin omat sormikaat, kiitokseksi. Hän ansaitsi kiitoksen langan hakemisesta ja Järjen äänenenä toimimisesta Käsityömessuilla viime viikonloppuna ja monesta muusta tärkeästä asiasta!

010.jpg

Keli on nyt kuvan mukainen, joten toivottavasti pääsemme pian käyttämään uusia neuleitamme. SNY:lle kiitos, nappivalintoja molemmat langat!

003.jpg

Noin pari viikkoa sitten vein tarjolle tämän sytomyssyn ja silloin orvokit kukkivat vielä pihan laatikossa. Huomaa suloinen kortti, johon kirjoitin: Minulla pusero, sinulla myssy, suloisia molemmat. On tämä bambu niin ihanaa iholle! 

Ursulanp%C3%A4iv%C3%A4n%20palkinto%2C%20

Tässä on Vaaka ry tämän vuoden Ursulanpäivän palkinto. Palkinto on saatu lahjaksi Heli Laaksosen järjestämästä Apinanäyttelystä. Huomaa hänen Taikasauvansa, joka on kaulassa huivin alla, lisätty ennen luovutusta . 

Ursulanp%C3%A4iv%C3%A4n%20palkinto%2C%20

Tässä palkinnon vastaanottajat, Sairaalaklovnit ry edustajat, klovnitohtorit Ilona Poks ja Hui von Pulla. Palkinto pääsi heti töihin, ilahduttamaan lapsia ja vanhempia. Hauskaa asiassa on, että tänään Lasten oikeuksien päivänä sama järjestö palkittiin myös lastenkulttuurin valtionpalkinnolla. Onnea!

Lämmin kiitos SNY:lle ihanista langoista, kivaa alkavaa viikonloppua ja ehkä myös talvea teille kaikille!