IMG_4734.jpg

Kyllä! SNY:ni lähetti kaksi kerää lankaa ja ohjeen Metsäretki-sukkiin. Näillä sukilla osallistun SNY-kilpailuun! Ihanainen SNY:ni ymmärsi ihan oikein, sininen ja valkoinen lanka ja tämä soma kirjoneule, yhdessä täysin vastustamattomat.  Lämmin kiitos SNY! 

IMG_4733.jpg

Neuloin sukat varresta varpaisiin, se on minulla tapana. Aina pikkuisen omapäisyyttä sopii jokaiseen neuleeseen...

Itsenäisyyspäivää vietimme rauhassa kotona. Isäntä leipoi korvapuusteja aamupäivällä. Niitä nautittiin juhakahvin kera ja loput pakastettiin. 

Isäntä sai "joululahjansa" tiistaina, seuraavasti:   Hope ry kerää siis joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille ja  toiveet löytyvät kauppakeskuksen joulukuuseen ripustetuissa punaisissa sydämissä.  Etsin ja etsin, ihmettelin mitä ihmettä lapset toivoivat, kun en tuntenut näitä leluja, mutta sitten se kolahti. Sydämessä luki: Poika 9-v. Lepakkoauto.  Pikaisesti etsin lelukaupan ja näytin myyjälle sydäntä, että tämmösen haluan!  Ei löytänyt ensimmäinen myyjä, mutta toinen löysi. Lepakkoauto on koottava Lego, ihana, tarkoitettu 8-14-v. Otin siitä kännykkäkuvan Isännälle dokumentiksi ja sydän täynnä iloa vein sen paketissa keräyslaatikkoon. Isännän lahja on siis se, että joku poika saa koottavan lepakkoauton. Sinisellä sohvallamme asuu ilo! Oma lahjani on pientä viilausta vailla, meikkipussi ja jotakin oikein kaunista jollekin tytölle...toimitan Joulupuu- keräykseen lähimarkettiin. 

Suloista joulukuuta ja kivoja jännittäviä aikoja ihan jokaiselle sohvalle!