001.jpg

Sytomyssy bambulangoista, 140 s puikoila nro 3, tutulla kaavalla. Lila on Novitan bambua, jäi kesällä jäljelle ja nyt aloin neuloa sitä.  Aluksi luulin jatkavani tummansinisellä langalla, mutta hups vaan, se olikin mustaa! Purkasin mustan ja löysin mustikansinistä bambua  ja se sopi parhaiten värinsä puolesta. Sepä ei sitten loppunutkaan, vaan sitä jäi vielä hiukkasen käytettäväksi myöhemmin. Mustankin neulon tuonnempana, jonkin muun värin kanssa, yksinään ei riitä sekään. 

Vieressä on SNY:ni marraskuun paketissa lähettämä, ihana Primavera myssynä Isännälle. Tätäkin lankaa jäi, mutta kyllä sille käyttöä löytyy myöhemmin. Suunnittelen neulovani itsellenikin samanlaisen, erivärisen päähineen, lankaa saattaa olla kaapissa valmiina... Purkuun meni tämänkin myssyn ensimmäinen versio, liian vähän silmukoita oli aluksi. Puikot nro 3½ ja 130s kuvio jo tutuksi tullut, helppo ja näppärä kavennustenkin kannalta.

Olemme tänä viikonloppuna, ikkunoiden ja kaappien siivoamisen asemasta, käyneet Joulumyyjäisissä ja syöneet riisipuuroa ja rusinakeittoa. Glögiä ja pipareitakin nautittiin! Pesin ulko-ovemme ja  isäntä asensi uuden riidenliekokranssin eteiseen. Se tuoksuu raikkaalta!