IMG_4766.jpg

Kiitän jokaisesta äänestä leikkimieleisessä  syksyn SNY-kilpailussa! Palkinto kuvassa. Herkkupatukka tuli syötyä nopeasti ja se maistui hyvältä, taisi olla terveellinenkin. Ohjevihkonen on vielä hyödyntämättä, toistaiseksi. Pyöröpuikot, ne pääsivät tositoimiin! 

IMG_4803.jpg

Puikot liikuttivat kauniisti silmukoita, kun lanka oli arwetta classic, n. 335 g. 

IMG_4802.jpg

Hihoihin neuloin sukkapuikoilla tämän lehtikuvion, Novita lehdestä, alhaalta ylös. Aloitin työn nimenomaan hihoista, koska ensimmäistä kertaa neuloin siitä puseroa enkä tiennyt silmukkamääriä. Hihat jäivät sitten odottamaan jatkoa, kun neuloin kaikkea muuta, kiireellistä. Pienet neuleet mukavasti vauhdittavat isompia neuleita ja uudet puikot olivat hyvä lisä, erityisesti pituutensa ansiosta. 

IMG_4801.jpg

Tämä on kyllä kaunis! Olin ostanut lankaa niin paljon, että se riittää vielä toiseenkin puseroon. Uusia haasteita kohti siis! No, ehkäpä neulon jotakin pientä tässä välillä.

Hyvää viikonloppua, hyviä hiihtokelejä ja muistakaa ilmoittautua SNY eli Salainen Neuleystävä kierrokselle!

IMG_4800.jpg

Lankatyökurssilla eräs nuori rouva esitteli kauniin kierrätyskäsityön. Vanhaan itsekudottuun pellavakankaaseen oli kirjailtu pienin ristipistoin Karjalan käet. Minäkin haluan oppia kirjomaan! Kuka tulee opettamaan?