001.jpg

Luetaanko Sinisellä sohvalla? Luetaan! Olen lukutaidon saatuani ollut ahkera lukija ja kiitollinen kirjaston asiakas. Joudun kyllä hillitsemään lukuintoani, kun tämä neuloosi saa vallan, mutta nukkumaan mennessä on kirja odottamassa, myös Isäntää. 

Posti toi tänään näin kauniin ja valoisan yllätyksen, suuret kiitokset! Käytämme kirjanmerkkejä, jotka blogiystävämme meille teki ja montaa ihanaa postikorttia, joita olemme ystäviltä saaneet. On aina mukava katsoa korttia, lukea viestiä ja iloita, kerran toisensa jälkeen. 

Tämä uusi kaunis kirjanmerkki on ihan meidän näköinen, suosimme Minna Immosen kortteja...

Oikein valoisia ja kirjallisia ja kevyitä pakkaspäiviä, ihan jokaiselle!

lankapaastonappi.jpg

Osallistun Lankalaihikseen ja samalla kevennän vyötäröä, ainakin se on tavoite! Samaan tarpeeseen sopii myös tämä Lankapaasto

En rohkene tyhjentää kaappeja ja punnita lankoja, niitä kun riittää yllättävän paljon, mutta punnitsen kaiken kulutuksen. Enkä osta uutta lankaa itselleni, en. Ajalla 1.2 - 31.4.16 en osta lankaa itselleni ja kulutan kunnon Lankahamsterin tavoin kertyneitä varastojani. Jos tuo sohvapöytä olisi sitten välillä tyhjä? Isännän harras toive... no, neule siinä saa olla ihan vapaasti!

Uskallatko sinäkin ryhtyä paastoamaan, langan ostosta?