IMG_6062.jpg

Tässä tärkein messuostokseni lisättynä muutamalla osalla. Kuuntelin ja katselin messuilla Markus Haakanan haastattelun ja kysyin häneltä: Olet ollut joskus nuori poika. Minulla on missiona tarjoa nuorelle miehelle neulontatarvikkeita Joulupuu-keräyksessä. Mitä suosittelisit hankimaan lahjaan? Hän vastasi, että kerä Isoveli-lankaa  ja nro 5 puikot. Niillä saisi näppärästi pipon neulottua. 

Olen kaikessa omapäinen ja niin tässäkin asiassa. Vai mitä tuumit lankavalinnoistani? Sukkapuikot nro 3,5 mm ja pyöröpuikot nro 4 mm ja 60 cm pituinen kaapeli. Näillä tarvikkeilla saa pipon ja sen ohje löytyy kirjasta. 

Olemme molemmat tutustuneet kirjaan, myös Isäntä, ja suosittelemme sitä lämpimästi. Ainut puute on, että siinä neuvotaan perinteinen tapa luoda silmukat, kun itse luon ne neuloen. Lisään ohjeen mukaan. Ompelin kirjan ja tarvikkeiden ympärille lahjaksi saamastani vakosamettipalasta kassin, koska tarvitaanhan sitä projektipussukka! 

Olkaa huoletta, etsin vielä jokin  kivan asian mukaan lahjaan. Enhän toki halua lahjan saajan pettyvän, kun asian ymmärtämiseen voi mennä pidempään kuin joulun pyhät! 

Mitä itse lisäisit lahjaan nuorelle 15-17 vuotiaalle miehelle?