003.jpg

SNY yllätti kauniisti. Vaaka ry keräyksiin sopivia kasseja, viisi kappaletta. Vauvakassiksi nämä eivät päädy, mutta Vauvalahjoihin kyllä. Olen miettinytkin juuri eilen, mihin pakkaisin ne suloiset tilkkupeitot jotka ovat menossa vastasyntyneille pikkuisille lahjaksi. Kassisi ovat juuri sopivia! Halutessasi voit ommella lisää, käyttöä löytyy.

004.jpg

Maaliskuun SNY-paketti sisälsi vyyhdin sitä juuri kaikkein kauneinta punaista lankaa, tätä väriä ostan aina kynsilakaksi, usein lankana ja löydän tämän värin aina!

Paketissa terveellisiä herkkuja: veriappelsiinimarmeladia, vihreää teetä, spelttikeksejä, Mustikkamaito suolasaippua ja kauniita keltaisia servettejä, sopivasti pääsiäiseen. Saippua kiinnostaa, tätä en ole ennen nähnyt ja nyt voin kokeilla.

Mukana oli kaunis kirje. Kysyt miksi en pidä pätkävärjätyistä langoista. Mietin asiaa ja tuumin, että rakastan harmoniaa ja olen nuuka. Haluan käyttää ihanan langan loppuun asti ja toivon värien osuvan kohdilleen esim. sukissa. En siis tykkää purkaa lankakerää löytääkseni sopivan aloituskohdan, katkaista pois alkua ja säästää katkaistua pätkää johonkin. Toisaalta, käytän nytkin pätkävärjätystä langasta neulottua villapaitaa, minulla on sellaiset sormikkaat ja sukat käytössä jne. Ei tämä niin tiukkaa ole! 

Lämmin kiitos, SNY! Kauniisti koottu paketti, osat miellyttivät ja tulevat käyttöön. Toivon sinun vointisi kohentuvan ja auringon paistavan tuoden terveyttä ja hyvää mieltä!