IMG_5246.jpg

Katso tarkkaan, mitä näet? Puolukat alkavat punertaa ja siksi haluan kertoa, että Salainen Neuleystävä kierrokselle ilmoittautuminen on alkanut! Kurkkaa osoitteeseen Salainen Neuleystävä  ja liity mukaan! Syksyn Teematkin ovat houkuttelevia.

Niin, neuloin villasukat lomamatkalla. Lanka valmiiksi raidoittuvaa ja raidat menivät tosi kauniisti kohdalleen. Sukan sivuun neuloin palmikkokuvion. 

IMG_5245.jpg

Kävin lomamatkan aikana päivittäin monta kertaa järvessä jäähdyttelemässä. Ilokseni loma teki tehtävänsä ja Isäntäkin rohkeni lopulta kastautua kunnolla ja uida kahdesti! Veden lämpö reilusti yli 20 Celssiusta, ettei  ollut vaaraa yskästä eikä nuhasta.

IMG_5248.jpg

Istuimme terassilla saunan jälkeen ja yhtäkkiä Isännän jaloissa oli tämä toukka. Isäntä siirsi sen nätisti turvaan puun juurelle.  Iloksemme saimme nauttia suurista sudenkorennoista lentelemässä pihassa ja viereisen pellon yläpuolella.  

Tänään ajoimme kotiin ja matkalla oivalsin, että Tiekirkot ovat avoinna. Suosittelen jokaiselle viilentymistä avoimessa kirkossa, niissä on kesähelteelläkin viileää, niissä vanhemmissa kirkoissa. Löysinkin sitten Possumunkin kirkkokortin postin joukossa, kiitos!

Katsopa siis SNY sivusto ja liity mukaan!