IMG_4629.jpg

Syyskuun SNY-teemana on Taikapallo ja taikaa tässä onkin! Kesän kukat esiintyvät kauniina servetteinä, SNY:ni virkkaamina kukkina, tuoksuvina tuikkuina, kukkanauhana ja ihanan värisenä lankana. Tämä huikean kaunis lanka on minun lempiväriä eli taikaa on taas SNY-kierroksella!

IMG_4631.jpg

Sytytimme ensimmäisen tuikun palamaan, onhan tänään sateinen päivä.  Suklaata on maisteltu ja todettu oikein onnistuneeksi mauksi, kiitos!  Hauskaa materiaalia olet liittänyt mukaan, näille on käyttöä. Itse asiassa tulee otettua ompelukone käyttöön ja ommeltua suoria saumoja. Virkatut kukat käytän johonkin ihanaan juttuun! 

IMG_4632.jpg

Nämä ovat niin somia! Näissä on näppärästi pitkät langat eli kiinnittäminen on helppoa.  Syksyn mittaan kehittelen näille kivan kohteen. 

IMG_4630.jpg

Servetit ovat niin kauniita, juuri syksyyn sopivia! Tuikut tuoksuvat niin suloisesti, koko paketti tuoksui kun avasin sen.  Jouduin odottamaan pakettini mahtumista postiin... mutta odottaminen kannatti. Nyt on viikonloppu ja vapaata ja aikaa nauttia kaikesta kauniista mitä olet lähettänyt.

Lämmin kiitos SNY! Suloista syyskuuta, inspiraatiota ja käsityön iloa!