IMG_4670.jpg

Neuloin kolme vuotta sitten kaksi neuleasua. Ne tuotiin viikko sitten käytettyinä, josko vähän pidentäisin niitä. Onnekis tätä ihanaa lankaa oli jäänyt vielä jäljelle.  Yllätyin miten hyvin, mutta erittäin hitaasti, sain purettua lankareunan neuloen luodut silmukat. Keltaiset osat ovat uutta jatkettua helmaa. 

IMG_4671.jpg

Tein helmaan myös napinläven kumpaakin takkiin. Isäntä ehdotti, että annamme tyttöjen itsensä etsiä niihin uudet napit. Nappejahan kaapista löytyy muutama kappale.  Tarkkana ja säästäväisenä kun otan napit talteen....

IMG_4672.jpg

Hihoihin riitti vain keltaista lankaa ja harmaa raita. Alunperin lienen neulonut 3½ puikoilla, nyt 3 enkä tehnyt hihan pyöriötä toistamiseen. Hihojen pidennys oli erittäin helppoa, koska onneksi löysin langan päät hyvin helposti. 

IMG_4673.jpg

Toinen takki on harmaa, pienin keltaisin yksityiskohdin, joten jatkoin sitä samalla tyylillä. Harmaa lanka ei siihen olisi riittänytkään. Toivottavasti löydän jostakin yhtä ihanaa lankaa seuraaviin villatakkeihin! Lankahan oli Sublime extra fine merino wool ja toinen Baby Cashmerino Debbie Bliss. 

IMG_4668.jpg

Kuvassa kahdet sukat, joista toiset esittelin jo aiemmin. Toisiin neuloin palmikon eteen ja toisiin sivulle. Muistiin itselle, että silmukoita 48, puikot nro 3. Terään isompiin 45 krs ennen kärkikavennuksia. 

Näin tuli mukava yllätysprojekti tehtyä pikaisella aikataululla. Seuraavana haasteena onkin löytää ihanaa lankaa uusiin, isompiin villatakkeihin seuraavalle vuodelle. Ohjekin olisi syytä löytää. Mitä lankaa suosittelet lasten neuleisiin kun perheessä on herkkäihoisia? Keinokuitua en halua, vaan suloista merinovillaa. Pehmeys on se juttu!