IMG_4152.jpg

Tänään on ollut hyvin tuulinen päivä ja noudettuani SNY-paketin alkoi sataa. Niinpä SNY onkin osuvasti koonnut huhtikuun paketin täyteen lämpöä. Perinteistä Kulta Katriinaa minulle joka arvostan perinteitä, Paddington tee seikkailua Isännälle, yhteisiä sportteja manteli-pähkinä-hedelmä naposteltavia, lämpimät ja miten kauniit villasukat! 

IMG_4153.jpg

Nämä ihastuttavat ohuet villasukat on SNY omin pikku kätösin neulonut ja siihen on kyllä tarvittu monta, monta silmukkaa ja hetkeä, KIITOS! Näissä on kaunis kuvio joka miellyttää minua kovin, nämä istuvat nätisti ja ovat oikein sopivat jalkaan. Nämä on selvästi lämmöllä neulottu!

IMG_4155.jpg

SNY oli liittänyt mukaan hyvin kauniin kirjeen. Ihastuin todella tähän Madelinetosh lankaan ja aivan varmasti ihastuu myös Äitini. Ollos huoletta, myös tämä sininen lanka miellyttää minua kovasti. Älä sure pätkävärjättyjä, kaunis lanka on kaunista lankaa, aina. Otan tämän sinisen tuotapikaa puikoille ja tätä toista hypistelen vielä ja tuumailen mitä ihanaa siitä neulon. 

Lämmin kiitos SNY! Olet antanut paljon enemmän kuin mitä kuvissa näkyy, olet antanut paljon lämpöä tässäkin paketissa. Oikein mukavaa huhtikuuta ja kevättä Sinulle!