IMG_7089.jpg

Neuloin eilen valmiiksi sukat 7 veljestä langasta ja yritin käyttää loppuun pari jämää ja yhden kerän. 28 grammaa jäi jäljelle eli saan raidat toiseen sukkapariin.

Neulebingossani oli tavoitteena 1 kk ostamatta lankaa. Jee, tavoitteita tulee ihmisellä olla! Vietin perjantaina vuosilomapäivän ja työtoveri kysyi haluaisinko tulla heille kahville ja retkelle Villapalloon? Kuka voisi vastustaa näin hienoa ehdotusta? Tarjolla täydellinen retki!

Minulla oli jalassa nastakengät, joten etsimme hissin. Liukuportaisiin en mielelläni näillä mene. Suoraan hissin ovea vastapäätä oli kaupan ovi ja ikkuna. Työtoveri näki heti kauniin mallihuivin, mikä on kauppiaan itse neuloma ja suunnittelema, yhden kerän neule. Hän osti siihen langat. Minulle löytyi kaipaamaani lankaa juhlapuseroon ja se on nyt puikoilla. 

Retkeen kuului kahvit työtoverin kotona ja hänen perheensä oli myös paikalla. Sain ilon opettaa työtverille miten neulotaan huivi, jollainen oli kaupassa esillä. Retki muuttui siis neuletapaamiseksi! Lainasin hänelle kotoani pyöröpuikot nro 7 neliskulmaiset, joten huivi on jo aloitettu. 

Oli siis ihan täydellinen lomapäivä!