IMG_5445.jpg

Joulukalenteri toi niin kauniit servetit joulupöytäämme, kulkusia ja teetä.

IMG_5446.jpg

Ihanaa, käsin värjättyä Nalle-lankaa, niin kaunis sininen! Tämä tuli joulukalenterista ja toisesta kettukarkkeja. Huokailin onnesta.

IMG_5447.jpg

Eipä tule jouluna aika pitkäksi, saa lukea kirjaa! Joulukalenterin runsaus vaikuttaa siltä, että lahjat tulivat meille. Lahjat, jotka oli tarkoitettu omalle perheelle? Niin runsas ja kunis sisältö! Nämä pääsivät yöpöydälle. Dumlet maisteltiin kumpikin omamme.

IMG_5451.jpg

Olen ihan sanaton! Saunan jälkeen laitamme kumpikin ihanat  Lapin sukat jalkaamme, KIITOS! Tähtikalenterin luukku soi suloisen silmukkamerkkikerroslaskimen, tuleviin huiviprojekteihin avuksi. KIITOS!

IMG_5454.jpg

Isännän joululahjaneule valmistui aatonaattona ja pääsi heti käyttöön. 

IMG_5449.jpg

Värinä on resoreissa nutrian ruskea ja muualla kahvin ruskea. Palmikkoneule on otettu Ulla nettieneulelehdestä. 

IMG_5448.jpg

Toiset paljettisukat valmistuivat aattona. Eli siis ihan oikeaan aikaan! Langathan kaksoset ovat itse valinneet tarjolla olevista.

Kiireellä raivattiin loppukin neuletavara sohvapöydältä. Raivauksen olin aloittanut heti perjantaina, työstä tultuani. Sopivasti oli Isäntä tuolloin pois kotoa... Tyytyväisenä hän myhäili, että kannattaa olla välillä pois kotoa, tapahtuu pieniä ihmeitä!

Kodissamme kuunneltiin joulurauhan julistus ja kuinka ollakaan Isäntä sai pitää lankavyyhtejä ja Emäntä keri!  Joulurauha laskeutui... 

Sydämellinen kiitos ihan jokaisesta joulukortista, SNY:n muistamisesta ja joulukalenterista. Kaikki on otettu ilolla vastaan ja hyödynnetään varmasti. Siunausta sinunkin jouluusi!