001.jpg

Aamupalapöydässä:

Emäntä: Sinä olet mielipidevanki! (Hellä katse Isännän suuntaan)

Isäntä: Onneksi saan sentään ruokaa ja syödä tässä pöydän ääressä! (Tyytyväistä myhäilyä)

On vapaapäivän aamu. Aamupalan jälkeen, Isäntä osaa tätä jo odottaakin, Emäntä aloittaa siivouksen. Pääsiäinen on tulossa! Isäntä siirtää lieden ja niin saadaan sen taustakin puhdistettua. Imurilla kerätään talouteen kuulumattomat villakoirat pois kaikista pienistä koloista, mm. sohvan alta. 

006.jpg

Käydään yhdessä kaupassa ostamassa ruokaa. Kotiin palattua on posti tuonut kortteja ystäviltä. Ylemmässä kortissa ovat Isäntä ja Emäntä nuorina poimimassa pajunkissoja. Alla Possu Munkin itsetehty kortti. Kiitos molemmista!

Huomattakoon vielä, että Isäntä sai omakseen itse naarmuttamansa virkkkuukoukun, jos vaikka siivouksessa sellaista sattuisi tarvitsemaan... Viimeksi sillä avattiin lattiakaivon kansi, kun Emäntä sai oppitunnin sen huoltamisesta. 

005.jpg

Isäntä käänsi kranssin pajunkissoista, Emäntä liitti siihen höyhenet. Nämä kerättiin ensimmäisen kuvan retkellä, mehutauon jälkeen.

Puhtaassa kodissa on hyvä olla. Kirjoja on luettavana ja lankaa neulottavana. Narsissit ovat ruukuissa, pajunkissoja maljakossa. 

Toivotamme teille kaikille oikein hyvää pääsiäistä!