IMG_4961.jpg

Iltapäivällä puhelin ilmoitti SNY-paketin saapumisesta. Noudimme sen pikaisesti, mutta kävimme kävelyllä ja katsomassa golf-kentän tilanteen, lumen sulamisen. Lopulta sain sen avattua ja sanottua monta kertaa: Ohoh! Hämmästyin niin suuresti ja luonnollisesti ilahduin. 

Ensimmäiseksi mainitsen, että seuraavalle kävelyretkelle otan eväät mukaan, nuo suloiset patukat! Myös pähkinäsekoitus soveltuu evääksi luonnon tarkkailuun. Otamme siis repun selkään, jotta eväät kulkevat mukavasti matkassa. Varmaan ennen vappua lumi sulaa niin paljon, että pääsee vähän maastoonkin kävelemään, pois polulta.

IMG_4962.jpg

SNY oli neulonut niin kauniit tiskikukat ja ne otan kyllä käyttöön tabletteina kattaukseen, erityisesti pienille kaksosille! Olen ennenkin saanut lahjaksi bambuliinoja ja ne ovat kaikki käytössä tabletteina, arvostan niitä niin paljon!

Kolme kerää arwettaa, keltaista kuin niittyleinikki tai pian kukkiva leskenlehti. Ihana yllätys, jollaisesta en osannut edes haaveilla: Unelmien huivit kirja! Nytpä tiedän mitä neulon seuraavaksi, vaikka onhan niitä keskeneräisiäkin sohvapöydällä... 

Olen todella otettu, ihana paketti! Sydämellinen kiitos, SNY! Oikein hyvää kevään odotusta sinullekin!