007-normal.jpg

Asumme kerrostalossa, mutta olen istuttanut pihaan paljon sipulikukkia, joista osa on vielä tallessa. Nämä hyasintit olen istuttanut naapurin muistoksi. Hän ihaili eläessään pihaamme. Hyasintit näkyvät hänen asuntonsa ikkunasta. Tunnen suurta iloa katsoessani näitä kukkia, kaunis muisto kauniista sydämestä.

011-normal.jpg

Pihassamme on myös keltavuokkoja. Toiset sai edesmennyt naapurin rouva lahjaksi, hänen kanssaan hoidimme pihaa yhdessä. Ne keltavuokot eivät vielä kuki, mutta Äitini antamat kukkivat jo kauniisti. 

015-normal.jpg

Kävimme kävelyllä Pyynikillä. Rinteessä lähellä Pyhäjärveä, kukki valkovuokot. Ylempänä oli sinivuokkoja. Ilma oli ihana, kävimme munkkikahvilla. Isäntä joi toki haudutettua teetä, molemmat nautimme ihanat munkit. Olimme toki nousseet ne noin 129 rappua ensin....ja sain pyyhkiä sokerimuruja naamastani aika kauan, ennenkuin saatoimme poistua kahvilasta!

En ole paljon ehtinyt neuloa, kun suoritin työhön liittyvän lupapäivityksen ja siihen liittyvä materiaalin lukemiseen hurahti  kaikki loman jälkeinen aika. Nyt taas puikot suihkii!

Oikein ihania kevätpäiviä teille jokaiselle! toivovat keväästä nauttivat isäntä ja emäntä Siniseltä sohvalta