Puikoilla on nyt kaksi isoa neuletta, jotka valmistuvat aikanaan. Toinen jäi kesken, kun saamani lanka loppui ja odotin sitä kauppaan, kuukauden verran. Toinen jäi odottamaan muutamaa pikaisesti tehtävää neuletta. Nyt tein itselleni ohjeen, että ennenkuin aloitan uuden neuleen, tulee neuloa yksi kerä jompaa kumpaa keskeneräistä...siksi bambulanka on vielä mietintämyssyssä!

Tässä neulomisen ohessa haluan kertoa Taiteesta, näin kuvin. Tämä hotelli Tammerin edessä oleva lammikko liittyy lapsuuteeni. Isoveljeni ja muut pojat mulivat joka syksy tässä lammessa... Nyt siihen on laitettu hyvät aidat ja tämä taideteos.

5.5.13: Kiitos herttaisista kommenteista! Vapun päivänä kuvasin tämän teoksen. Samaan aikaan paikalle saapui läheisestä hoitokodista useita senioreita pyörätuolilla ja rollaattorilla, hoitajineen. Heistä otettiin yhteiskuva. Tämä taideteos muuttui erityisen merkitykselliseksi minulle juuri näiden henkilöiden kokeman ilon vuoksi. He pääsivät ulos ja lähelle teosta, kokemaan taidetta, vappua ja tilanne vielä ikuistettiin valokuvalla. 

Huopatossunen!  Vohvelikahvila on entisessä kirjansitomossa. Herkullisia vohveleita kannattaa käydä nauttimassa! Siellä on somisteena vanhoja kahvikuppeja, pannumyssyjä... Käykää itse kokemassa!007-normal.jpg009-normal.jpg008-normal.jpg