IMG_6042.jpg

IMG_6034.jpg

Oli pakko kuvata sormikas kädessäni, koska alpakka pehmeänä materiaalina löllähtää vapaana. Varsissa kirjovirkkaus ja käänsin sen ja neuloin alle resorin, koska  virkattu pinta hiukan karheaa. Tuli lämpimät ranteet. Sormikaat on rakkaalle ystävättärelle. Nähdessäni tämän alpakkalangan kaupassa se tuntui heti hänen väriltään. Alpakkaa jäi vielä, aoin neuloa toisetkin sormikaat mutta hiukan eri tyyliin.

IMG_6041.jpg

Punaiset sukat on 7 Veljestä, painoa 90 grammaa. Puikot nro 3½ ja silmukoita 11 puikolla. Lanka löytyi omasta kaapista ja sitä saattaa olla vielä lisääkin. Sukat neuloin pojalle.

IMG_6039.jpg

Siniset sukat, painoa 70 grammaa, puikot nro 3 ja 13 silmukaa puikolla. Nämä menevät tytölle. Nyt on puikoilla hänen veljelleen mustat sukat. Tämä sukkien neulominen on Vauvakassiyhdistys Vaaka ry paikallinen joululahjaprojekti. Neulomme lapsille toiveväreissä villasukat joululahjaksi. Sukat jakaa diakonia oman projektinsa yhteydessä. Lisäksi me neulomme lämpimiä asusteita niitä tarvitsevalle perheelle. Tästä tulee ihana joulu! 

Haluaisitiko sinäkin neuloa sukat lapselle tai nuorelle? Voit lähettää ne minulle, toimitan eteenpäin. Laita s-postia, annan väritoiveet, koon ja muun infon. Ajattelimme lahjoittaa myös värikyniä, xylitol-pastilleja, tarroja, hammastahnaa...