IMG_7429.jpg

Neuloin kokenillilla värjätystä langasta, jostan markkinoilta ostetusta langasta tumput ja ne menivät Joulun lapsi keräykseen. Yritän pienentää lankavarastoa neulomalla ja  olen siinä onnistunutkin. Tämä söpö tumppupari sai minut todella käynnistymään. Syntyi Seisemän veljestä ja Venla.

Vauvakassiyhdistys Vaaka ry keräyksiin tarvitaan sukkia. Osalle on tarkkaan tiedossa koko ja väritoive, osasta tiedetään vain tarve koon ja lämmön suhteen. 

IMG_7435.jpg

Huomasin kuvatessani neuloneeni Seitsemän veljestä eli seitsemän paria sukkia muutamassa viikossa. Yhdet sukat on mustat.  Yksi nuori tyttö on vailla sukkia, kun hän haluaa mustat sukat. Kenen sydän ei siitä toiveesta heltyisi? 

Mustien sukkien loppulangasta neuloutui Venla, mustat tumput. Käy katsomassa podcast "Mun on pakko neuloo". Siellä reippaat neulojat antoivat haasteen neuloa tumppuja. Kiitos heille yhteisneulonnasta!

Aloitin juuri yhteisneulonnan alkamispäivänä 17.11.23 passitoimiston odotusaulan kirkkaassa valossa neulomaan näitä tumppuja. Ihana paikka! Saisikohan siellä järjestää Mustan langan neulontatapahtuman? Ainakin valo riittäisi! 

IMG_7431.jpg

Puikoilla 3½ 11 silmukkaa puikolla. Peukalossa 16 silmukkaa. Kämmenselässä kaksoishelmineuletta ja neljän silmukan palmikonkierto, minulle hyvin tyypillinen kuvio. Mustissa sukissakin on palmikko sivussa. 

Kaikki neuleet pakkaan kortin kera matkaan ja jatkan seuraavan parin neulomista hyvällä mielellä. Tartu sinäkin tumppuyhteisneulontaan!