IMG_5196.jpg

Kävimme kesäteatterissa Hiukkajoella kuten joka kesä. Taitavat emännät olivat kehitelleet niin kauniit kattaukset kahvipöytiin.  Liinakin pysyi paikallaan kivien avulla. Kuumuuttaan voi sitten helpottaa koivunoksalla. Vai miksiköhän Koivuniemen herra on kahvipöydällä?

IMG_5195.jpg

IMG_5188.jpg

Olen toki neulonutkin. Kuvan huivi on neulottu 5 mm suorilla puikoilla. Lankana  2 kerää Elfin Color jonka sain Vaaka ry vuosikokouksessa. Huivi menee Vaakamaisesti lahjaksi tarvitsevalle. pikkuinen, pehmoinen ja kevyt huivi! Reunassa toista lankaa kaksi viimeistä kerrosta. 

IMG_5194.jpg

IMG_5191.jpg

IMG_5174.jpg

Ilmat ovat olleet hyvin helteisiä, kuten kaikilla muillakin. Meidän onnemme on, että olemme järven rannalla ja veteen voi pulahtaa niin usein kuin haluaa.  Isäntäkin on jo uskaltautunut kastelemaan itsensä, olihan vesi 24 astetta! No, tänään vesi oli vain 18 astetta eli erittäin virkistävää. Yritän kuitenkin joka päivä käydä vähän kävelemässä. Ensin vedessä viileä olo, sitten kävelylle ja palatessa taas veteen jäähylle. Tunnustan, 30 min kävelyä on nyt riittänyt...

IMG_5170.jpg

Oman SNY:ni lahjoittamasta MANDARIN MEDI puuvillasta, 3 kerää neuloin jotakin kivaa. Käytin tähän 60 cm pyöröpuikkoa nro 3½. Vuoritan tämän sitten myöhemmin. Kuvasin hopeapajun päällä, kas lanka on harmaata.

IMG_5184.jpg

Pohjassa kaksinkertainen helmineule 10 krs, sivuilla 2n, 8 o, 2 n, 8 o, 2 n. Kuvion molemmin puolin 20 s oikein. 

IMG_5186.jpg

Koin langan Haasteena jonka SNY:ni antoi ja ratkaisin sen käytön näin ja olen kyllä tyytyväinen. Tälle on jo tarkka käyttösuunnitelma, jahka saan sen vuorin ja siihen vetoketjun ommeltua. Tästä tulee tietysti Neulottu Projektipussukka. SNY- leikki tarjoaa monia kivoja juttuja, kuten tämä lanka taas kerran osoitti!

 

Kivoja käsityöhetkiä helteestä huolimatta!