004-normal.jpg 

Näin kauniisti paketoitu joululahja saapui  postitse. Sisällä nämä:

006-normal.jpg

Unikkorasia, jossa marmeladia, tuoksukynttilöitä ja itsetehty Pöllöheijastin! Heijastin on todella huolellista työtä. Itse en osaa askarrella, joten arvostan suuresti toisten kädentaitoja. KIITOS!

006-normal.jpg

Itse lähetin lahjaksi mm. nämä rannekkeet, joihin käytin saajansa lempivärejä valkoista ja beigeä. Rannekkeet siksi, ettei ole pienintäkään aavistusta toisen käden koosta. Rannekkeet olen itse todennut mukaviksi, viileässä kelissä ulkoillessa.

009-normal.jpg

Nämä porosukat  125 g, neuloin naapurin nuorelle miehelle lahjaksi. Halusimme muistaa häntä jotenkin, saatuamme häneltä kaksi kennoa kanamunia! 13s puikolle, 58 krs ja nopeat kavennukset. Odotan, että hän palaa joululomalta ja sovittaa sukkiaan, jotka sain juuri valmiiksi. Kyllä, tunnustan, neuloin juuri... 

Aattona saunoimme ja kävimme aattokirkossa. Veljeni vieraili aattoaterialla ja vietimme iltaa yhdessä. Yöllä kävimme kynttilöin valaistulla hautausmaalla. Tänään olemme lukeneet kirjoja, käyneet pitkällä kävelyllä sateessa ja soitelleet levyjä. Huomena odotamme taas ruokavieraita. Hyvää Joulua!