SNY muisti meitä molempia kauniilla SINISILLÄ pusseilla. Isäntä ei ensin uskonut, että pussi on hänelle, vaan siirsi sen nätisti syrjään. Hän pelkäsi, että puhkaisen sen sukkapuikolla...

Tässä kuvaa Emännän pussin kauniista, runsaasta sisällöstä. Sydänheijastin keikkuu nyt takissani, servetit otettiin heti piristämään kattausta syksyn pimeydessä. Kirjanmerkki on kuin trooppinen kukka tai perhonen, kaunis! Pinsetit ovat niin somat. Suklaan laitoin jonnekin talteen, missäköhän...? Ehkä se on lankojen seurana, kaapissa odottamassa? Langoille on suunnitelma valmiina, kunhan edellinen neule valmistuu. Kynsiviilat ovat pientä luksusta, tarpeelliset ja kauniit. 

On täällä neulottukin, sarjatuotantoa tähän tapaan:

Kolme paria aikuisen tumppuja, ISOVELI- lankaa, puikot 4½, 11 s puikolla varressa ja palmikkokuviossa,muutoin 10 s puikolla, vartta 20-24 krs, peukalo 15s, 15 krs ennen kavenuksia.  Väri on luonnonvalkoinen, valo teki kepposet ja kellasti kuvan. Kaikki nämä menevät Vaaka ry:n Joululahjakeräykseen.


SNY:ni aikaisemmin lähettämistä langoista olen neulonut kaksi Silmu-huivia, tässä toinen. Käytin tähän viimeisen kerän ja lisäksi ystävältäni Poppikselta saadun kerän. Puikoilla nro 8, 100 s, ainaoikeinneuleena kooksi tuli n. 24 x110cm. Kuvassa myös toiset Räjähtävä helmineule - sukat ja kolmannet on puikoilla. Haluan näin kertoa SNY:lleni, että arvostan hänen kokoamiaan paketteja ja yritän hyödyntää nämä arvokkaat langat arvokkaasti. 

Lisäksi SMY yllätti todella jännittävällä tavalla, paketilla joka luo valoa. Kaksi suurta valkoista kynttilää, koristekyniä, kimalletta, SININEN sivellin, koristekuviokalvo ja koristevahaa tms. sekä ohjeet kynttilöiden koristeluun. VAU! En ole taiteellinen, en askartele, MUTTA tämä puuha sopii varmasti  minullekin! Hieno IDEA, SMY! 



Lämmin kiitos näistä ihanista paketeista!